6. marraskuuta 2014

LivBox Marraskuu 2014


Tänään yllätyksekseni ovikello soi aamulla ja samantien muistin et LivBoxihan sieltä taitaa tulla. Ja tulihan se. Ensimmäinen ajatus oli, että onpa kevyt. Marraskuun paketin teemavärinä oli kultainen, jota löytyi sinetistä sekä paperista sisältä.  Lopulta pakkauksen tietokortti paljastikin aiheen: "Loista, kuin Hollywoodin tähti!" Jotain glamouria täytyi siis olla paketissa.


Ja tässäpä olisi minun pakettini. Löytyi vaikka minkälaista tuotetta ja voin sanoa heti, että kaikkia tulen ainakin testaamaan. Hämmennystä eniten aiheuttaa kanelinmakuinen hammastahna :D Mielenkiintoisimmaksi sanoisin tuon Lumenen huulikiiltokynän. Turhin mulle on BC:n naamio.


MARVIS
Cinnamon Mint (10ml, näyte)

Marvis on rohkea sekä moderni tulkinta perinteisestä hammastahnasta, joka vetoaa meihin sen omalaatuisella charmillaan. Cinnamon Mint on kanelinmakuinen ja -tuoksuinen täysin fluoriton hammastahna. Ei sisällä keinotekoisia väriaineita. Saatavana mm. valikoiduista kauneuden- ja sisustusalan myymälöistä. (Ovh 4,55€/25ml)

Kuten sanoinkin alussa niin tämä on jännä. Tuoksu puskee tuubista läpikin. Onkohan tämä kovin voimakkaan makuinen..

NATURAL CODE BY LUMENE
Candy Smile: sävy Cotton Candy

Huulikiiltokynällä saat huulille sekä upean värin, kiillon että rajauksen. Ratamon siemenöljy, E-vitamiini ja karitevoi hoitavat, kosteuttavat ja suojaavat huulia. Tuntuu huulilla miellyttävältä ja kestää pitkään. Päästä pyöritettävä, helppokäyttöinen kynä ei vaadi teroitusta, vaan on aina käyttövalmis. Saatavana tavarataloista ja hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. (Ovh 9,90€)

Näitä oon halunnut kokeilla! Sävystä oon vähän epäileväinen, että sopiiko mulle. Mutta kotona voi ainakin ihan hyvin testata - yksin pimeässä. Mulle ei nimittäin värilliset huulituottet sovi! :D

BERNARD CASSIERE
Blueberry Overnight Cream Mask (15ml, näyte)

Mustikkavoide-naamio tuo ihollesi täydellisen suojan nukkuessasi. Aamulla ihosi on pehmän raikas ja joustava, lisäksi ihon väri on tasainen ja punakkuus on näkyvästi vähentynyt. Käyttö voiteena: Levitä tasainen kerros iltaisin iholle, anna vaikuttaa 2-3 minuuttia ja imeytä ihoon. Puhdista iho aamulla normaalisti. Käyttö naamiona: Halutessasi enemmän ravitsevuutta levitä paksuhko kerros tuotetta, anna vaikuttaa 12 minuuttia ja imeytä hieroen ihoon. Saatavana Bernars Cassiere -kauneushoitoloista ja -kosmetologeilta. (Ovh. 48€/50ml)

Tämä kuullostaa mielenkiintoiselta tuotteelta. Tosin oon huono käyttämään mitään maskeja/rasvoja/tököttejä, joten saapa nähdä. Tuoksu saattaa olla vähän ehkä liian voimakas mulle, vielä kun se on jatkuvassa tuoksuttelussa kasvoilla.


BANGERHEAD
BangerTweezer & alennuskoodi

Tyylikkäät pinsetit leveällä tartuntapinnalla ja vinolla, kapeakärkisellä päällä. Kulmien muotoilu hoituu huolettomasti ja kivuttomasti BangerTweeze-pinsettien avulla. Saatavana Bangerheadin verkkokaupasta,  (Ovh 8,80€)

Mukava saada erikseen pinsetit kulmakarvoille, eikä käyttää yksiä pinsettejä kulmakarvojen lisäksi  kalanruotojen poistamiseen ja waterdecaleiden lillutteluun vedessä! 

IBERO
Irtoripset

Ibero-irtoripsillä viimeistelet silmämeikkisi. Pakkaus sisältää 2kpl irtoripsiä sekä liiman. Käyttöohje: Lyhenna ripsinauha itsellesi sopivaksi. Levvita liimaa ripsien nauhaosaan. Anna liiman kuivahtaa hetki ja aseta nauha paikoilleen. Paina ripsinauhaa hetki kevyesti, knnes liima on kuivunut. Saatavana K-Citymarketeista ja Iberon verkkokaupasta. (Ovh. 7,90€)

Oon muutaman kerran kokeillut irtoripsiä ja niistä tulee aina jotenkin tönkön näköiset. Harjoitusta siis tarvitaan, joten uudet irtoripset kelpaa. :)

Oliko teillä samoja tuotteitaan ylläriboxissa? 
Mikä mielipide marraskuun boxista muuten?

14 kommenttia :

  1. Ihan mielenkiintoinen tuo kanelihammastahna.. Sehän kyllä ihan käy järkeen, kanelistahan voi tehdä suuvettäkin. Tappaa bakteereja jotka aiheuttaa pahanhajuisen hengityksen. :) *hulluna hauskaan nippelitietoon*
    http://everydayroots.com/cinnamon-mouthwash-to-get-rid-of-bad-breath

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooo, nippelitiedot on hauskoja! :D Sitten tuossa maussa on ideansa :p Vähän jänskättää testata sitä :D

      Poista
  2. Mä tilasin taas pitkästä aikaa ton boksin ja tykkäsin kyllä. Onneksi ei ollut mitään vartalovoiteita, niitä ei yleensä tule käytetty. Kaikki menee testiin ja osa on jo todettu toimiviksi! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sattupa kivasti sitten :) Joo, mullakin tosiaan jää rasvat käyttämättä. Paitsi nyt oon ottanut käyttöön sen Lorealin pinkkipurkkisen voiteen, joka tuli parikuukautta sitten :) Ehkä nuo näytetuubit ei oo vaan mun juttu.

      Poista
  3. Pettymys :/
    Irtoripset menee kiertoon, samoin pinsetit, sillä sain samanlaiset Oriflame- illan sponssikasasta.

    Marvisin lakritsitahna oli hyvä, mikä tuli miesten boxista, joten kokeilen innoissani tätäkin versiota :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi :/ Onhan tämä "vähän" eri maailmasta, kuin pari edellistä vaikka kaikissa on ollutkin huonot ja hyvät puolensa.
      Mun pitääkin tutkia, että mitä kaikkia makuja noista hammastahnoista on :D

      Poista
  4. Ihan kivoja tuotteita tosin kaikkia tuskin tuun käyttään.Minusta boxi oli aika vaisu tällä kertaa

    VastaaPoista
  5. Ma niiiin haluisin kokeilla tota kanelitahnaa ja jos et tota naamiota kayta niin ma voin ostaa sen sulta pois. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oisin halunnu jonkun herkullisemman makuisen tahnan :D
      Mä valitettavasti aukaisin sen jo, että pääsin tuoksuttelemaan hajua. :( Mutta jossen oo viikkoon sitä käyttänyt, niin sä saat sen! :D

      Poista
  6. Mun eka boksi. Pinsettejä mulla on jo ihan tarpeeksi, samoin irtoripset ovat aivan turhia. Huulipunakynä oli ihan jees. Hammastahnassahan ei ole edes fluoria tai ksylitolia, joten ei voi olla hampaille kovinkaan hyvä! Tuo voide ihan mielenkiintoinen kokeiltava. Aika pettymys tämä boksi kyllä oli, tais olla vaan täyteboksi ennen joulukuuta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, kun sattui ekaksi boksiksi tällainen ettei ollut kovin mieluinen. :( jospa ensi kuu on huippu ja mieluisampi! :)

      Poista
  7. Suuri pettymys, tilannut alusta asti ja tämä on varmaan surkein!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :( mulle oli taas mieluisia ja vähemmän mieluisia. Vois sanoa "pilipaliboksiksi". En usko että mikään boksi ei olisi pettymys jollekin. Vaikea kaikkia pystyä miellyttää yhtä aikaa :)

      Poista